Pored besplatne dostave, naši sudski tumači za engleski jezik, za nemački jezik, italijanski jezik, francuski jezik i španski jezik ponudiće vam prevedene tekstove i dokumenta koja su savršena interpretacija originala. Radi ostvarivanja najboljeg profesinalnog odnosa sa klijentima, uveli smo i razne popuste. Tokom pružanja usluga sudskih tumača i prevodilaca, naši zaposleni će na svakom prevedenom dokumentu izvršiti lekturu i korekturu.
Prevodilačka Agencija Popović pruža stručne, pravne i profesionalne usluge koristeći isključivo ovlašćene sudske prevodioce, lektore i prevodioce sa stručnim kvalifikacijama i iskustvom u pravnoj oblasti. Bez obzira koji se dokument prevodi, da li je pravo, medicina, tehnička dokumentacija ili finansije, odabraćemo pravog prevodioca za vaš projekat. Bez obzira na složenost teksta ili dokumenta koji se prevodi, srž našeg poslovanja je da svaki prevodilački projekat bude precizan, tačan i istovetan originalu. Takodje, razumemo i potrebu naših klijenata da se posao uradi brzo, pri tom ne gubeći na kvalitetu prevedenog teksta. Balansirajući kvalitet, brzinu i cenu prevodilačkih usluga, omogućavamo našim klijentima da dobiju upravo ono što im je potrebno.
Spremni smo da vam ponudimo visok nivo profesionalizma, odnosno garanciju visokog kvaliteta usluga, osiguranu kroz podršku našeg celokupnog poslovnog menadžmenta. Imamo višegodišnje iskustvo i razumemo važnost svakog posla jer govorimo vašim jezikom. Autor Maja Popović
Vaše je da nam ukažete poverenje, a mi ćemo vam se odužiti besprekorno prevedenim i lekturisanim materijalima vernim originalu, garantovano dogovorenom vremenu besplatne isporuke na teritoriji opštine Beograd i prilagodljivošću svim vašim specifičnim potrebama u svim oblastima prevodjenja.