011 / 373-17-34


Dostava prevoda

Šta Vam je najbitnije pri korišćenju prevodilačkih usluga?
Kvalitet prevoda
Poštovanje rokova
Pristupačne cene
Ljubaznost osoblja
Rezultati

Newsletter


SUDSKI TUMACI - PREVODILAČKA AGENCIJA POPOVIĆ BEOGRAD

prevodilačke usluge, sudski prevodi


Kao jedna od vodećih prevodilačkih agencija u zemlji uspostavili smo odličnu komunikaciju sa pojedincima, vodećim stranim i domaćim firmama. O nama najbolje govori dugogodišnja lista klijenata koja se sastoji od vodećih domaćih i inostranih korporacija, pravnih i finansijskih revizorskih kuća, marketinških agencija, naučnih i istraživačkih institucija kao i pojedinaca sa kojima smo izgradili poverenje i stalnu saradnju. Nudimo brzu uslugu, tačne prevode i jednostavan proces komunikacije za naše klijente.

Pročitajte još...Pozitivna radna atmosfera u našoj agenciji

Naši sudski tumači i prevodioci su iskusni profesionalci

Oni promovišu društvene i komercijalne vrednosti olakšavajući komunikaciju medju svojim klijentima uspostavljajući standarde etičnosti i profesionalnosti. Naš sudski tumač i prevodilac  dosledno garantuje odličan kvalitet usluge prevodjenja i lektorisanja.

Prevodilacka agencija sudski tumaci

Prevodilačke usluge i sudski prevodi

Naš stručni kadar čine stručni i kvalifikovani prevodioci i sudski tumači sa velikim internacionalnim iskustvom. Glavni cilj našeg tima je završiti posao efikasno, precizno i u precizno navedenom roku. Zahvaljujući izraženom timskom duhu, sposobni smo da odgovorimo na svaki izazov. Radimo usluge prevođenja po strogim smernicama pažnje na sitne detalje. Svaki prevedeni dokument se analizira, proverava i formatira. Kvalitet, pristupačne cene, poštovanje rokova i zaštita privatnosti su naš prioritet. U sklopu pružanja vrhunskog kvaliteta usluge organizovali smo i kurirsku službu koja će po potrebi preuzeti, a potom i vratiti dokumenta na vašu adresu.

Možemo se pohvaliti velikim brojem korisnika usluga - vernih klijenata, renomiranih firmi, preduzeća, organizacija kao i fizičkih lica. Slavimo 15 godina uspešnog rada. Dugogodišnje iskustvo i vrhunske reference čine Prevodilačku Agenciju Popović jednu od najboljih agencija u Srbiji. Za uvek visoki kvalitet naših usluga zaduženi su visoko obrazovani prevodioci i sudski tumači koji imaju višegodišnje iskustvo u prevođenju stručnih tekstova iz svih oblasti. Svi naši prevodioci i sudski tumači su diplomorani lingvisti Univerziteta u Beogradu. Ponudićemo vam precizne i razumljive prevode, prilagodjene sredinama kojima su namenjeni, odnosno izvršiti lokalizaciju kako bi prevodi bili razumljivi ljudima različitih kultura i govornih područja. Usluge naše agencije za prevodjenje obuhvataju prevodjenje stručnih i opštih tekstova iz različitih oblasti kao i prevode ličnih i poslovnih dokumenata za fizička i pravna lica.

Svoju poslovnu filozofiju temeljimo na upravljanju stalnim promenama. Naš je osnovni zadatak omogućiti klijentima predanost koja promoviše dodatna i neprestana usavršavanja naših procesa i projekata. Temeljni cilj nam je da osiguramo predanost u sprovodjenju izrvšenja svih dobijenih poslova. Svaki pojedinačni poslovni proces planiramo, neprestano ga analiziramo i procenjujemo i kada je to potrebno, dodatno usavršavamo.

Vlasnik prevodilačke agencije Maja Popović diplomirala je engleski jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu 1999. godine. Član je Udruženja naučnih i stručnih prevodilaca i ovlašćen sudski tumač od 2000. godine. Hvala Vam na interesovanju za naše usluge. Očekujemo Vas uskoro.

Vaš prevodilački tim !!!

sudski tumači