Sudski tumač i prevodilac za nemački jezik

Nemacka mapa sa cekicem

Vršimo usluge pismenog prevođenja sa overom sudskog tumača ili bez overe, sa nemačkog na srpski i sa srpskog na nemački jezik. Garantujemo odličan kvalitet usluge prevođenja u svim specijalizovanim oblastima. Prevodimo i overavamo sve vrste dokumenata po standardima Udruženja naučnih i stručnih prevodilaca u Beogradu. Nudimo tačne prevode, brzu uslugu i poštovanje rokova. Svaki dokument se formatira, lekturiše i prevodi u duhu jezika i kada dođe do završne faze on je savršena interpretacija originala. Prevodimo i overavamo sve vrste dokumenata i tekstova za fizička i pravna lica.

 

Dokumenta koja se najčešće prevode su lična dokumenta, potvrde, rešenja, svedočanstva, ugovori, državljanstva, izvodi iz matičnih knjiga i slično. Prevodimo i overevamo dokumenta iz raznih oblasti kao što su finansije, medicina, marketing, bankarstvo, tehnika, tenderska dokumentacija itd. Sudski prevodilac za nemački jezik je diplomirani filolog Univerziteta u Beogradu.

 

Nemački jezik - prevodi sa overom sudskih tumača

 

Prevodilačka Agencija Popović okuplja vrhunski tim sudskih tumaca i prevodilaca za nemacki jezik sa dugogodišnjim iskustvom u svim oblastima prevođenja. Do sada smo uradili preko 100 000 prevodilačkih projekata. Takođe vršimo i usluge prevođenja tekstova i dokumenata za koje nije potrebna overa ovlašćenog sudskog prevodioca. Neovereni prevodi su najčešće prospekti, brošure, katalozi, uputstva za upotrebu, knjige, veb-stranice itd. Naša agencija kroz višegodišnje iskustvo stalno nadograđuje tehniku prevođenja.

 

Postavljanje standarda i profesionalan odnos sa klijentima rezultiralo je uspešnom saradnjom sa mnogim domaćim i inostranim kompanijama koje su zadovoljne našim odnosom prema poslu i kvalitetom usluge, te nam se opet vraćaju i na to smo posebno ponosni. Trudimo se da izgradimo poslovnu politiku po principu da se od vas samo traži da pripremite tekst koji se obrađuje, a sve ostalo je naš posao. To podrazumeva kompletnu uslugu počevši od preuzimanja materijala do finalizacije projekta, odnosno besplatne dostave prevedenih dokumenata na željenu adresu.

Poslednjih godina profesionalni nemački prevodi se sve više traže, zahvaljujući vodećoj nemačkoj ulozi u evropskoj politici i izvozu, kao i njenom sve većem uticaju u finansijskom sektoru. Nemački se može govoriti, pisati i tumačiti različito, u zavisnosti od zemlje. Kroz našu prevodilačku mrežu možemo osigurati da svaki nemački prevod bude posebno prilagođen ciljnom regionu klijenta. Uveravamo vas da ćemo zaposliti kvalifikovane prevodioce, specijalizovane za vašu oblast u vašem projektu. Mi imamo kapacitet da delegiramo prevodioce koji će raditi na vašem pojedinačnom projektu. Ako je vaš zahtev za prevođenje hitan, dozvolite nam da se naš tim upozna sa predmetom koji se prevodi kako bismo prevođenje završili u dogovorenom roku. Shvatamo da je cena često osetljivo pitanje, zbog čega uvek težimo da vam pružimo neke od najboljih cena za profesionalne prevodilačke usluge za nemački jezik.

 

Prevodilačka Agencija Popović okuplja vrhunski tim sudskih tumača i prevodilaca!

 

Sudski tumac za nemacki Beograd - Sudski prevodilac za nemacki jezik. Nemački jezik spada u grupu germanskih jezika i maternji je jezik najvećeg broja stanovnika Evropske unije. Standardni nemacki se razlikuje po regionima u izgovoru i gramatici, a razlikuje se i pravopis od svih ostalih jezika. Postoje velike razlike u dijalektu. Naši prevodioci uspešno savlađuju mnogobrojne razlike koje se pojavljuju u germanskom dijalektu. Vaše je da ostvarite kontakt, a kompletna organizacija oko prevođenja i sve ostalo je naša briga. Sudski prevodioci za nemački jezik su ovlašćene osobe koje mogu izdati overen prevod nekog dokumenta i svojim potpisom i pečatom garantuju da je prevedeni tekst veran originalu.