Profesionalni prevodioci

Prevodilac jezici

Naši profesionalni prevodioci su osobe sa stručnim lingvističkim sposobnostima da prevedu strane jezike na maternji i maternji na strane jezike. Proces prevođenja sa jednog jezika na drugi može biti veoma komplikovan i u nekim oblastima traži posebno znanje iz predmetne oblasti. Svi naši prevodioci su eksperti u različitim oblastima. Njihov rad osigurava kvalitet prevoda, ispravnu terminologiju, gramatiku i strukturu rečenica. Obezbedićemo vam stručne prevode iz svih oblasti prevođenja uz garantovanje visokog kvaliteta i uz strogo poštovanje dogovorenih rokova. Pored engleskog, francuskog, italijanskog, nemačkog i španskog jezika, mi vam možemo obezbediti prevodioce i sudske tumače za veliki broj svetskih jezika.

 

Vršimo prevođenje svih vrsta tekstova

 

Uspostavili smo komunikaciju s mnogim domaćim i stranim firmama, ministarstvima, poslovnim subjektima i bankama, na obostrano zadovoljstvo. Obostrano je pošto nam se klijenti nakon početne saradnje s poverenjem vraćaju, a to je i dokaz zadovoljstva i profesionalnosti s kojom smo im obavili uslugu. Naši saradnici su profesori jezika sa završenim Filološkim fakultetom ili fakultetski obrazovani stručni prevodioci sa višegodišnjim radom u struci. Svi su oni profesionalci u poslu kojim se bave. Naši prevodioci su specijalizovani za određene specifične oblasti. Prevedeni tekstovi se naknadno pomno pročitaju i usklade s duhom jezika na koji su prevedeni, kako bi se dobio najbolji kvalitet prevoda. U svrhu postizanja kvaliteta prevoda, osim stručnih prevodilaca, često koristimo i usluge naših saradnika s kojima smo izgradili odličan poslovni odnos. U naše usluge spadaju prevođenja dokumenata sa ili bez overe sudskog tumača, prevođenje opštih i stručnih tekstova kao što su finansije, ekonomija, pravo, tehnika ili medicina. Takođe nam se možete obratiti i za prevođenje internet stranica.

 

Imamo dugogodišnje iskustvo, izvrsno poznavanje jezika i potpuno poznavanje materije koja se prevodi

 

Garantujemo da će svi naši prevodi biti stručno, razumljivo i precizno prevedeni i u duhu terminologije teksta. Strogo vodimo računa da prevodi biti završeni u dogovorenom roku i uz strogu poverljivost podataka. S ciljem da zadovoljimo visoka očekivanja naših klijenata zaposlili smo isključivo odgovorne prevodioce koji su se već uspešno iskusili u poslovima prevođenja. Takođe vam garantujemo profesionalan odnos prema poslu i maksimalno korektan odnos sa vama, kvalitet i stručnost ponuđene usluge, strogo pridržavanje dogovorenih rokova za završetak prevoda, veoma razumnu cenu naših usluga i poverljivost vaših poslovnih informacija kao i veliko iskustvo i stručnost u prevođenju. Naša agencija za prevođenje i sudsko tumačenje koristi isključivo prevodilačke usluge prevodilaca specijalizovanih za određena područja kao što su finansije, bankarstvo, pravo, tehnika, medicina, opšti tekstovi itd. Na zahtev klijenta, radi se i lektura teksta. Prevodilac će naknadno pročitati prevedeni tekst i uskladiti tekst s duhom jezika na koji je preveden tako da se dobije najviši kvalitet prevoda. Vršimo prevođenje opštih tekstova, stručnih tekstova, medicinskih tekstova, tehničkih tekstova, knjiga, internet stranica, filmova, ličnih dokumenata itd.

 

Usluge prevođenja

 

Možete nam se obratiti za sve usluge prevođenja jer naše prevode rade visokoobrazovani profesionalci, koji su specijalizovani za određena stručna područja. Mi držimo do beskompromisno profesionalnog stava našeg poslovanja kojim ćemo nastojati da zadržimo svakog klijenta koji nam se obrati. Možete da zatražite referencu ili naš prevod iz nekog od stručnih područja i mi ćemo vam rado dostaviti neke naše primere. Spremni smo da naš prevod prilagodimo vašim zahtevima i vašoj terminologiji. Bilo gde da se nalazite dovoljno je da nam dostavite svoje materijale bilo imejlom, faksom ili poštom ili da nas nazovete i kažete koji je rok završetka prevoda, a mi ćemo vam u kratkom vremenskom roku napraviti procenu vrednosti prevoda. Prihvatite li ponuđene uslove, mi počinjemo s radom. Koristimo prednosti današnje tehnologije (računara, interneta, imejla, SMS-a), možete doći lično u naše kancelarije, a takođe možemo doći do vas da preuzmemo dokumenta ako niste u prilici da nam dostavite. Spremni smo da vam dostavimo prevod formatiran po vašoj želji. Takođe smo fleksibilna agencija, spremna na dogovore kako bismo izašli u susret svim našim klijentima, bilo da se radi o rokovima plaćanja, popustima i ostalim pogodnostima.