PREVODILAČKA AGENCIJA POPOVIĆ BEOGRAD

Logo prevodilačke agencije popović

Kao jedna od vodećih prevodilačkih agencija u zemlji uspostavili smo odličnu komunikaciju sa pojedincima, vodećim stranim i domaćim firmama. O nama najbolje govori dugogodišnja lista klijenata koja se sastoji od vodećih domaćih i inostranih korporacija, pravnih i finansijskih revizorskih kuća, marketinških agencija, naučnih i istraživačkih institucija kao i pojedinaca sa kojima smo izgradili poverenje i stalnu saradnju.

 

Nudimo brzu uslugu, tačne prevode i jednostavan proces komunikacije za sve naše klijente. Sudski tumači i prevodioci u našoj agenciji su iskusni profesionalci. Oni promovišu društvene i komercijalne vrednosti olakšavajući komunikaciju među svojim klijentima i uspostavljajući standarde etičnosti i profesionalnosti. Naš sudski prevodilac dosledno garantuje odličan kvalitet usluge prevođenja i lektorisanja.

 

Sudski tumači i prevodioci u našoj agenciji su iskusni profesionalci

 

Stručni kadar Prevodilačke Agencije Popović čine stručni i kvalifikovani prevodioci i sudski tumači sa velikim internacionalnim iskustvom. Glavni cilj našeg tima je završiti posao efikasno, precizno i u tačno navedenom roku. Zahvaljujući izraženom timskom duhu, sposobni smo da odgovorimo na svaki izazov. Radimo usluge prevođenja po strogim smernicama poklanjanja pažnje sitnim detaljima. Svaki prevedeni dokument se analizira, proverava i formatira. Kvalitet, pristupačne cene, poštovanje rokova i zaštita privatnosti su naš prioritet. U sklopu pružanja vrhunskog kvaliteta usluge organizovali smo i kurirsku službu koja će po potrebi preuzeti, a potom i vratiti dokumenta na vašu adresu.

 

Pročitajte još o nama - Pozitivna radna atmosfera u našoj agenciji

 

Možemo se pohvaliti velikim brojem korisnika usluga - vernih klijenata, renomiranih firmi, preduzeća, organizacija kao i fizičkih lica. Slavimo skoro 20 godina uspešnog rada. Dugogodišnje iskustvo i vrhunske reference čine Prevodilačku Agenciju Popović jednom od najboljih agencija u Srbiji. Za uvek visoki kvalitet naših usluga zaduženi su visokoobrazovani prevodioci i sudski tumači koji imaju višegodišnje iskustvo u prevođenju stručnih tekstova iz svih oblasti. Svi naši prevodioci i sudski tumači su diplomorani lingvisti Univerziteta u Beogradu. Ponudićemo vam precizne i razumljive prevode, prilagođene sredinama kojima su namenjeni, odnosno izvršiti lokalizaciju kako bi prevodi bili razumljivi ljudima različitih kultura i govornih područja.

 

Vlasnik agencije, Maja Popović, diplomirala je engleski jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu 1999. godine. Član je Udruženja naučnih i stručnih prevodilaca i ovlašćeni sudski tumač od 2000. godine.

 

Usluge naše agencije obuhvataju prevođenje stručnih i opštih tekstova iz različitih oblasti kao i prevode ličnih i poslovnih dokumenata za fizička i pravna lica. Svoju poslovnu filozofiju temeljimo na upravljanju stalnim promenama. Naš je osnovni zadatak omogućiti klijentima predanost koja promoviše dodatna i neprestana usavršavanja naših procesa i projekata. Temeljni cilj nam je da osiguramo predanost u sprovođenju izrvšenja svih dobijenih poslova. Svaki pojedinačni poslovni proces planiramo, neprestano ga analiziramo i procenjujemo i kada je to potrebno, dodatno usavršavamo. Hvala vam na interesovanju za naše usluge. Očekujemo vas uskoro. Vaš prevodilački tim!