Prevodilac i sudski tumač za španski

Sudski prevodilac za španski

Vršimo usluge prevođenja svih vrsta dokumenata i tekstova sa španskog na srpski i sa srpskog na španski jezik sa overom sudskog tumača ili bez overe. Garantujemo vrhunski kvalitet usluge prevođenja i sudskog tumačenja po povoljnim cenama za fizička i pravna lica. Prevodimo i overavamo sve vrste dokumenata kao što su diplome ili svedočanstva, izjave ili potvrde, ugovori i rešenja, razne molbe, izveštaji, odluke, izvodi iz matičnih knjiga i mnogi drugi. Sa svojim stručnim i iskusnim prevodiocima i ovlašćenim sudskim tumačima, diplomiranim filolozima i članovima Udruženja naučnih i stručnih prevodilaca u Beogradu, obezbedićemo Vam usluge prevođenja i sudskog tumačenja bilo da su u pitanju obična dokumenta i tekstovi ili tekstovi sa komplikovanom i uskostručnom tematikom. Naš tim prevodilaca i sudskih tumača pobrinuće se da svaki dokument bude preveden besprekorno i u duhu jezika. Pored prevođenja sa španskog na srpski ili srpskog na španski jezik, naši zaposleni će vam dodatno uraditi lekturu i korekturu svih tekstova ukoliko je to potrebno.

 

Lideri smo u prevodilačkim uslugama. Sa preko 10 000 zadovoljnih klijenata i preko 100 000 uspešno završenih prevodilačkih projekata, garantujemo ogromno iskustvo i stručnost u prevođenju na španski jezik. Mi zapošljavamo samo stručno osoblje, čime povećavamo kvalitet svakog prevoda. Svi naši prevodioci su diplomirani lingvisti.

 

Tražite profesionalne prevodilačke usluge za španski jezik?

 

Neke od naših oblasti stručnosti u prevodima su: marketing, oglašavanje, automobilska i avio industrija, biznis, e-učenje, obrazovanje, religija, energija, finansije, globalizacija, proizvodnja, marketing, mediji, medicina, patenti, prodaja, softveri, tehnika, telekomunikacije, korisnička uputstva i veb-stranice itd. Naša profesionalna jezička organizacija ima cilj da zadovolji sve potrebe skoro svakog potencijalnog klijenta. Prevodimo španski jezik za neke od vodećih svetskih kompanija (Desigual) i organizacija. Jedinstveni smo u tome što smo u mogućnosti da se bavimo skoro svim tipovima prevoda na spanski jezik. Naše usluge uključuju prevode svih vrsta dokumenata i svih formata. Takođe pružamo širok spektar usluga prilagođenih vašim specifičnim potrebama. Prevodilački tim naše agencije odlikuje kvalitet, stručnost i fokusiranje.

 

Bićete zadovoljni pažnjom koju poklanjamo detaljima i činjenicom koliko je lako raditi sa nama.

 

Kada izaberete Prevodilačku Agenciju Popović za vaš prevodilački projekat, uvek ćete dobiti našu potpunu pažnju. Dozvolite nam da vam pomognemo u pružanju kvaliteta i brzog odgovora za sve vaše potrebe. Španski jezik spada u pet velikih svetskih jezika. Španski je maternji jezik oko 500 miliona ljudi, a zajedno sa ljudima kojima je dodatni strani jezik, španskim se služi skoro 600 miliona ljudi. Španski spada u grupu indoevropskih romanskih jezika, u podgrupu iberoromanskih jezika. Dok se na svetskoj listi jezika koji se najviše govore nalazi na trećem mestu, dotle se na listi najvažnijih jezika španski jezik nalazi na drugom mestu, odmah posle engleskog sa skoro 400 miliona izvornih govornika. Iako je španski jezik najraspostranjeniji u Latinskoj Americi, on je takođe zastupljen na svim kontinentima. Teško je odrediti pravi broj španskih govornika, jer neki stanovnici zemalja gde je španski službeni jezik uopšte ga ne govore, a isto tako većina govornika španskog u Sjedinjenim Američkim Državama se služi i engleskim i španskim jezikom. Za više informacija o uslugama agencije možete saznati ako kliknete na početnu stranicu gde ćete se takođe informisati o besplatnim akcijama.