Ekstra popust 2

Prevodilačka Agencija Popović Beograd je agencija čiji su osnovni proizvodi prevodi sa overom ovlašćenog sudskog tumača za engleski jezik. Prevodimo sve vrste tekstova i dokumenata sa engleskog na srpski ili sa srpskog na engleski jezik. Takođe prevodimo i bez overe sudskih tumača. Garantujemo vam besprekorno tačne prevode, verne originalu. Svi naši zaposleni su diplomirani filolozi, oni garantuju profesionalan odnos prema poslu i veliko iskustvo u prevođenju svih vrsta tekstova u svim oblastima. U želji da izađemo u susret klijentima koji imaju potrebu da prevedu veći broj strana dokumenata ili tekstova, odlučili smo da uvedemo popuste na ionako već popularne cene.

 

Ako imate 10 ili više strana dobićete određeni popust. Još veći popust ostvarićete ako prevodite više od 30 strana, a takođe još veći popust (najveći popust) za preko 100 strana, Za sve eventualne dogovore javite se na broj 011 37 31 734. Popusti važi za engleski jezik, a za nemački, francuski, poljski, hrvatski, ruski, italijanski i španski jezik po dogovoru. Uvek važi vremenski neograničen popust od okvirno 10% bez obzira na broj strana koje se prevode, ako se upišete u "Newsletter" koji se nalazi na početnoj strani sajta u dnu strane. Ako ste to uradili potrebno je da obavestite osoblje agencije prilikom stupanja u kontakt. Takođe imamo uslugu besplatne dostave dokumenata ukoliko prevodite 5 ili više strana.

 

Šta Vam možemo garantovati?

Prevodilačka Agencija Popović vam garantuje izuzetnu sposobnost svih naših prevodilaca i kvalitetno obavljen svaki dobijeni posao. Naši prevodioci imaju višegodisnje iskustvo u svim prevodilačkim oblastima. Pored odličnog poznavanja jezika i materije koja se prevodi, imaju i stručno znanje iz užih specijalizovanih oblasti prilagođeno opštim principima prevođenja po smernicama Udruženja naučnih i stručnih prevodilaca u Beogradu. Naši sudski tumači i sudski prevodioci su članovi UNSP. Garantujemo vam isključivu zaštitu podataka u radu na pismenom prevođenju vašeg materijala. Iako su naši sudski tumači, prevodioci i sudski prevodioci obavezni na striktnu diskreciju, ako zelite, mozemo da vam pošaljemo dodatnu pismenu garanciju koja ce vam biti osiguranje. Pored standardnih popusta, putem vesti ćete saznati kakvi vas dodatni popusti očekuju u narednom periodu. Dobijaćete vesti jednom nedeljno i biće izuzetno zanimljive. Popusti važe za prevođenje sa overom za engleski jezik. Ako imate veći broj strana za nemački, poljski, hrvatski, ruski, italijanski, francuski i španski jezik, pozovite nas radi dogovora.