Sudski tumači i prevodioci za hrvatski jezik

Hrvatska zastava

Vršimo prevođenje i overu svih vrsta dokumenata za fizička i pravna lica sa srpskog na hrvatski i sa hrvatskog na srpski jezik. Kao jedna od najboljih i najpovoljnijih prevodilačkih agencija u Srbiji garantujemo odličan kvalitet prevoda i povoljne cene. Sa kvalifikovanim sudskim tumačima - sudskim prevodiocima za hrvatski jezik obezbeđujemo stručne prevode iz svih oblasti uz garanciju vrhunskog kvaliteta prevedenih dokumenata. Naši sudski tumači su diplomirani filolozi i iskusni profesionalni lingvisti kojii svojim pečatom i potpisom garantuju da je prevod veran originalu. Prevodi su vrhunskog kvaliteta, cene pristupačne, a. proces usluge je veoma jednostavan. Pošaljite nam dokument mejlom ili dođite u našu kancelariju, istog trenutka ćemo vam ponuditi rok za završetak prevoda dokumenta i okvirnu cenu prevoda. Ukoliko niste u mogućnosti da preuzmete prevod, naša kurirska služba vam je takođe na raspolaganju. Naše prevodilačke usluge su sledeće:

 

 

 • Diplome, svedočanstva i slično
 • Izvodi iz matičnih knjiga
 • Uverenja o prebivalištu
 • Potvrde o nekažnjavanju, o bračnom statusu
 • Ugovori, punomoćja, uverenja
 • Prevodi službenih dokumenta
 • Zdravstvene knjižice ili vozačke dozvole
 • Prijave, molbe, zahtevi
 • Državljanstva i pasoši, razne dozvole
 • Izvodi, sertifikati
 • Razna upustva
 • Medicinski izveštaji
 • Lekarski nalazi
 • Marketing

 

Sve usluge ovlašćenih sudskih tumača za hrvatski jezik

 

Mi vam takođe pružamo širok spektar usluga prevođenja i overe svih vrsta dokumenata za hrvatski jezik. Vaš dokument će biti preveden u potpunosti precizno uz overu pečatom sudskog tumača. Mi posedujemo pečat i postavljeni smo od strane Ministarstva pravde u Beogradu - ovlašćeni smo da prevodimo i overavamo stručne tekstove, sa srpskog na hrvatski i sa hrvatskog na srpski jezik, iz svih oblasti poslovne i pravne dokumentacije kao i lična dokumenta građana. Naše poznavanje hrvatskog jezika je tokom godina prevođenja poptuno usavršeno i u tom cilju možemo vam garantovati i sledeće:

 

 • lektorisanje i duplu proveru bez dodatnih troškova
 • povoljne cene, brzu i preciznu uslugu
 • veoma kratak vremenski rok za završetak prevođenja
 • svaki dokument dostavljamo u dva primerka i bez dodatnih troškova

 

Kulturološke razlike između srpskog i hrvatskog jezika i kako ih prevazići

 

Profesionalan prevodilac će razumeti različite kulturne nijanse koje postoje u zemljama koje se graniče. U našem slučaju je gotovo nemerljiva razlika jer se govrnici srpsko-hrvatskog područja dobro razumeju. Ipak, postoje neprimetne, ali ipak važne razlike koje će profesionalni prevodilac razumeti i prevesti na ispravan način kako bi se došlo do krajnjeg i tačnog prevoda. Prevodilac će se prilagotiti lokaciji za koju je potreban prevod, a to se zove lokalizacija jezika. Krajnji rezultat biće prevod prilagođen vašim potrebama, odnosno u duhu originalnog dokumenta.

 

Bićete zadovoljni načinom našeg rada kao i  pažnjom koju poklanjamo sitnim detaljima

 

 

Ako izaberete Prevodilačku agenciju Popović, osetićete našu predanost, potpunu pažnju i profesionalnost. Pomoćićemo vam u pružanju vrhunskog kvaliteta usluga i obraćanju pažnje za sve vaše potrebe. Uz sve to možemo se pohvaliti da smo jedna od najpovoljnijih prevodilačkih agencija u Srbiji. Na vama je da nas kontaktirate, a za sve ostalo ćemo si mi pobrinuti. Naš tim sudskih prevodilaca, odnosno sudskih tumača za hrvatski jezik pobrinuće se da svaki dokument bude besprekorno preveden. Pored prevođenja sa hrvatskog na srpski ili srpskog na hrvatski jezik, naši zaposleni će vam dodatno uraditi lekturu i korekturu svih tekstova i to potpuno besplatno. Svaki prevod ćete dobiti u dva primerka i skenirano putem mejla ukoliko vam je potrebno.

 

Naš cilj je da uvek prevodimo besprekorno tačno i da poštujemo vaše vreme, verno prenoseći smisao originala. Naši zaposleni prevodioci su diplomirani lingvisti, a njihovi su prevodi visokog kvaliteta. Možemo da budemo ponosni kvalitetnom i brzom uslugom kao i veoma konkurentnim cenama. Naš osnovni cilj je kvalitet i poštovanje rokova jer poštujemo vaše vreme. Na tom principu baziramo poslovni odnos prema strankama. Imamo 20 godina iskustva i možemo se pohvaliti činjenicom da nam se zadovoljne stranke uvek vraćaju. Naš cilj je da pružimo profesionalnu uslugu prevođenja kompanijama i pojedincima iz Srbije i Hrvatske kako bi ostvarili uspešan ulazak na međunarodno tržište i uspešno pokrenuli svoje poslovanje. Prevodilačka agencija Popović i svi zaposleni imamo cilj da ostanemo vodeći u pružanju prevodilačkih usluga u Srbiji i regionu kao sinonim za kvalitet, preciznost, poštovanje rokova i predusretljivost - pozovite nas!