Usluge i popusti agencije

razne usluge

U želji da poštujemo vaše vreme, radi ostvarivanja profesionalnog odnosa, odlučili smo se da vam pružimo razne usluge kroz niz pogodnosti i na taj način objedinimo sve radnje, odnosno usluge naše agencije kako bismo vam uštedeli vreme i novac. Sve što vam je potrebno u vezi sa prevodilačkim uslugama, bilo da je to prevođenje dokumenata i tekstova ili njihova overa, od sada možete da uradite iz fotelje. Potrebno je samo da pripremite materijal koji se prevodi, a sve ostalo je naš posao. Cene su konkurentne, možemo slobodno reći da su jedne od najnižih. Pored već sniženih cena možete ostvariti popuste od 10% za engleski jezik ako se upišete u "Newsletter" ili od 15%, 20% za veći broj strana. Dovoljno je samo da napišete svoje ime i adresu elektronske pošte na koju ćemo vam jednom mesečno slati najnovije vesti o popustima, akcijama, prazničnim popustima, humanitarnim akcijama, raznim pogodnostima za klijente i dešavanjima u vezi sa poslovanjem Prevodilačke Agencije Popović.

Ni to nije sve. Svaki prevedeni dokument dobićete u dva primerka, u elektronskoj formi, uz besplatnu dostavu na željenu adresu na teritoriji Beograda. Ako ste van Beograda, prevedeni materijal možete dobiti poštom. Ako želite, možete doći lično u našu kancelariju koja se nalazi u Hercegovačkoj 38a (ulaz iz Prvomajske) u Zemunu. Vršimo besplatno prevođenje i overu dokumenata za decu kojoj je neophodno lečenje u inostranstvu. Naši sudski tumači, sudski prevodioci i prevodioci su diplomirani filolozi i veoma iskusni profesionalci.

 

Našim klijentima garantujemo odličan kvalitet usluge prevođenja u svim specijalizovanim oblastima

 

Prevodilačka Agencija Popović nudi usluge pismenog prevođenja sa engleskog, nemackog, italijanskog, francuskog i španskog jezika sa overom ili bez overe ovlašćenog sudskog tumača. Svim klijentima garantujemo odličan kvalitet usluge prevođenja i lektorisanja u svim specijalizovanim oblastima kao što su ekonomija, pravo, finansije, bankarstvo, marketing, medicina i mnoge druge, a takođe prevodimo i overavamo lična dokumenta, svedočanstva, rešenja, potvrde, izjave, uverenja, ugovore, diplome, dozvole, vize, izveštaje, izvode iz matične knjige rođenih, venčanih, umrlih, ponomoćja, pasoše, državljanstva, vozačke dozvole, sertifikate, izvode iz registra itd.

 

Prevodilačke usluge naše agencije


Prevodilački procesi su prilagođeni standardima Udruženja naučnih i stručnih prevodilaca u Beogradu i Srbiji. Sudski tumač je jedina ovlašćena osoba koja može izdati overen prevod dokumenta. Svojim pečatom sudski tumač garantuje da je prevedeni dokument istovetan originalu. Prevodilac je osoba sa stručnim lingvističkim sposobnostima da prevede srpski, odnosno maternji jezik na ciljni jezik i obrnuto. Naša prevodilačka agencija zapošljava profesionalne prevodioce u raznim oblastima. Prevodimo, odnosno vršimo prevod sa engleskog jezika na srpski, sa srpskog na engleski, sa nemačkog na srpski, sa srpskog na nemački, sa španskog na srpski, sa srpskog na španski jezik, italijanski, francuski itd. Rad na prevođenju ponekad može biti veoma komplikovan proces u nekim oblastima i traži posebno znanje iz predmetne oblasti, ali naši sudski tumači i sudski prevodioci su eksperti u različitim oblastima i njihov rad osigurava ispravnu terminologiju, gramatiku i strukturu rečenice, a rezultat je prevedena verzija kao savršena interpretacija originalnog dokumenta ili teksta koji se prevodi. Popularne cene, popusti, kvalitet prevoda, overa ovlašćenih sudskih tumača, privatnost vaših podataka, besplatna procena i mogućnost besplatne dostave kao i niz drugih pogodnosti mogu se naći upravo u našoj agenciji - prevodilačkoj agenciji Popović.