Sudski tumači i prevodioci za ruski jezik

zastava rusije

Prevodilačka agencija Popović kao jedna od najpouzdanijih agencija u Srbiji nudi pouzdanu uslugu prevođenja svih vrsta dokumenata sa ruskog jezika na srpski i sa srpskog jezika na ruski, sa overom sudskog tumača ili bez overe, po potrebi i želji stranaka. Vašim prevodom baviće se izvorni govornici ruskog jezika sa dokazanim iskustvom u radu sa tekstovima koja se nalaze u vašim originalnim dokumentima. Princip prevođenja je zasnovan na već utvrđenim standardima Udruženja naučnih i stručnih prevodilaca u Beogradu. Naši sudski tumači su ovlašćeni za vršenje prevođenja od strane suda i samim tim poseduju pečat suda i kao takvi oni su ovlašćeni da overavaju dokumenta. Iskusni su prevodioci i školovani lingvisti čije veštine prolaze proveru unutar same agencije kako bi se potvrdila njihova stručnost i kvalitet obavljanja prevođenja. Mi smo tu za vas, da vam obezbedimo prevode i usluge sudskih prevodilaca po veoma povoljnim cenama. Po završetku svakog prevoda, materijal vam možemo dostaviti kurirskom službom na vašu adresu ukoliko živite na teritoriji Beogada ili skenirano putem mejla.

 

Da biste uspešno odradili posao sa partnerima u Rusiji ili Srbiji, okupili smo za vas iskusan tim koji će raditi na vašim prevodima kako biste dobili najbolje krajnje rezultate. Usluge koje nudimo i koje su vezane su za rusko-srpski jezik jesu prevodi i overe:

 

  • ličnih dokumenata - diplome, svedočanstva, dozvole itd.
  • pravnih dokumenata
  • oblasti marketinga
  • prevodi finansija
  • prevodi i overa medicinske dokumentacije
  • prevodi svih vrsta dokumenata
  • prevodi raznih tekstova

 

Zašto je prevod ruskog jezika sa overom sudskih tumača i prevodilaca važan?

 

Ruski jezik je široko rasprostranjen jezik, koji govori skoro 200 miliona ljudi širom sveta. Iako je većina govornika u Rusiji, ovaj jezik se takođe govori u nekim delovima Poljske, Amerike, Češke, širom arapskog sveta itd. Ukoliko želite da budete u koraku sa novonastalim međunarodnim tržištem, upotreba ruskog jezika kroz razne sadržaje u poslovnim ili marketing kampanjama, pomoći će vam da doprete do publike i uspostavite uspešne poslovne veze širom sveta. Uz našu pomoć vaši klijenti će moći da koriste usluge na kvalitetan način. Tu smo da vam pomognemo bez obzira na složenost teksta i dokumenata koji se prevode. Vršimo prevođenje svih vrsta tekstova kao što su razni marketinški materijali, uputstva za upotrebu, specifikacije i slično, a kao najtraženija dokumenta se izdvajaju prevodi diploma, svedočanstava i državljanstva.

 

Naši prevodi sa overom sudskih tumača predstavljaju siguran korak ka prihvatanju vaših dokumenata

 

Naši prevodioci se svakim radnim danom usavršavaju i poboljšavaju svoju stručnost u svim oblastima prevodilačkih poslova. Bavimo se raznim vrstama dokumenata. Ne postoji vrsta dokumenta koje nismo preveli i overili, a ona obuhvataju sve, od pravnih do tehničkih i od medicinskih i finansijskih do marketinških. Svi naši prevodioci čine ogromnu mrežu izuzetnih sposobnosti i iskustva. Ukoliko vam je potreban prevod zvaničnih dokumenata da biste ostvarili sva prava u našoj zemlji, prevođenje u našoj agenciji je prvi siguran korak ka prihvatanju vaših dokumenata od strane srpskih institucija. Sigurno prevođenje se odnosi i na poslove koje želite da predstavite na jezicima budućih saradnika iz Srbije, Rusije ili nekih drugih zemalja.

 

Prevođenje i overa ličnih i poslovnih dokumenata sa ruskog na srpski ili engleski jezik

 

Da bi se ostvario visok nivo stručnosti kako bi pravni ili bilo koji drugi dokument bio pravilno shvaćen, u našem timu prevodilaca i sudskih tumača za ruski jezik imamo stručnjake sa dugogodišnjim iskustvom u prevođenju svih vrsta tekstova i dokumenata. Čak iako niste stručnjak za ruski jezik, a potreban vam je običan prevod odnosno prevod tekstova sa ruskog na srpski ili sa srpskog na ruski ili možda overa dokumenata od strane sudskih prevodilaca za ruski jezik, slobodno se oslonite na nas, uradićemo sve što vam je potrebno i bez ikakvog stresa. Prevodilačka agencija Popović će vam uvek obezbediti visoko kvalitetan prevod sa mogućnošću da vaša lična dokumenta ili poslovna dokumenta overimo pečatom sudskog tumača i samim tim potvrđujemo da je prevod veran originalu.

 

Izrada visokostručnih prevoda sa srpskog na ruski i sa ruskog na srpski jezik

 

Prevodilačka agencija Popović ima kapacitet i dovoljan broj prevodilaca koji zapošljava. Naši  stručni prevodioci prevode više od samo jednog jezika. Pored standardnih prevoda sa srpskog na ruski i sa ruskog na srpski jezik, postoji i mogućnost prevođenja na ostale jezike, na primer sa ruskog na engleski ili sa nemačkog i francuskog na ruski, itd. U opticaju su razne varijacije prevođenja. Javite nam se,  a mi ćemo vam sve detaljno objasniti. Želite da poverite vaš prevod koji je izuzetno poverljiv? Budite sigurni da naši zaposleni cene vaše poverenje i da osetljivost sadržaja dokumenata shvataju veoma ozbiljno i na profesionalan način. Sve ovo se odnosi na lična, poslovna i ostala dokumenta. Poštovanje vaše privatnosti i kvalitet prevoda je za nas najvažniji zadatak.

 

Karakteristike ruskog jezika za našu agenciju ne predstavljaju nikakvu prepreku

 

Naš tim prevodilaca i sudskih tumača svojim profesionalnim pristupom i radom obezbediće razuman prevod za predstavnike govornog područja kako u Srbiji tako i u Rusiji. Ako vam je potreban prevod poslovnih ili možda ličnih dokumenta, prevod tekstova ili bilo kog drugog projekta, mi posedujemo veštine, znanje i odgovornost kako bismo vam obezbedili gramatički i kvalitetan prevod, odnosno projekat na ruski jezik.  Garantujemo da će takav dokument biti razumljiv kako u Srbiji i Rusiji tako i u svim regionima sveta.