Sudski tumač i prevodilac za italijanski jezik

Sudski tumač za italijanskiVršimo usluge pismenog prevođenja sa italijanskog na srpski i sa srpskog na italijanski jezik, sa overom sudskog tumača ili bez overe. Prevodimo i overavamo sve vrste dokumenata za fizička i pravna lica. Garantujemo odličan kvalitet prevoda i povoljne cene. Sa visokokvalifikovanim sudskim tumačima i prevodiocima za italijanski jezik obezbedićemo vam stručne prevode iz svih oblasti u kratkom vremenskom roku uz garantovanje visokog kvaliteta prevodenih dokumenata. Pružamo vrhunski kvalitet prevoda za fizička lica, mala i srednja preduzeća, multinacionalne korporacije ili institucije. Naše cene su veoma pristupačne. Proces brze usluge je veoma jednostavan. Kada dobijemo dokument istog trenutka cemo vam ponuditi i rok za završetak prevoda dokumenta. Kurirska služba vam je takođe na raspolaganju i ona je potpuno besplatna.

 

Usluge sudskih tumača i prevodilaca za italijanski jezik

 

Naš ovlašćeni sudski tumač i sudski prevodilac italijanskog jezika pružiće vam širok spektar usluga prilikom prevođenja i overe svih vrsta dokumenata. Vaš izvorni dokument će biti preveden u potpunosti i veoma precizno uz savršeno poznavanje italijanskog jezika. Takođe vam možemo garantovati:

 

  • lektorisanje bez dodatnih troškova
  • povoljne cene
  • besplatnu dostavu
  • brzu i preciznu uslugu
  • kratak vremenski rok
  • svaki dokument u dva primerka bez dodatnih troškova

 

Iskusni sudski prevodioci


Italijanski sertifikovani prevod je pismeni dokument koji je preveden na italijanski jezik i koji je overen pečatom sudskog tumača, a koristi se u službene svrhe. Sertifikacija dokumenata, odnosno overavanje, predstavlja pravni dokaz koji potvrđuje tačnost italijanskog prevoda. Sertifikovane prevode najčešće zahtevaju vladine organizacije i agencije, kao i pravna lica. Tražite profesionalne prevodilačke usluge za italijanski jezik? Kontaktirajte Prevodilačku Agenciju Popović! Overevamo sve vrste prevoda i u bilo kom formatu koji vam je potreban. Godinama sarađujemo sa poznatim korporacijama, multinacionalnim kompanijama, srednjim i malim preduzećima. Do sada smo preveli preko 100 000 stranica u oblastima prava, tehnike, medicine, finansija i mnogim drugim oblastima.

Dokumenta koja se najčešće prevode su:

 

  • lična dokumenta (uverenja, diplome, svedočanstva, izvodi, dozvole itd.)
  • poslovni prevodi (finansije, ugovori, bankarstvo, tenderi, prospekti itd.)
  • razno (zakoni, naučni radovi, medicina, tehnika, katalozi, veb-sajtovi itd.)

 

Naš cilj je da uvek prevedemo tačno i na vreme, verno prenoseći smisao originalnog dokumenata. Prevođenje nije tako jednostavan proces. Naši prevodioci savršeno razumeju i koriste oba jezika i to je ključni faktor koji čini da konačan prevod bude precizan i na profesionalnom nivou. Drugim rečima, oni znaju kako se prevodi, savršeno dobro! Zato zapošljavamo prevodioce koji nisu samo prevodioci nego i profesionalni lingvisti, specijalizovani za određene oblasti, kao što su biznis, medicina, pravo itd. Vaš dokument će biti profesionalno obrađen i po potrebi lokalizovan! Italijanski jezik je jedan od najprevođenijih u Evropi. Zbog sve većeg prisustva Italije u politici, ekonomiji i svetskim dešavanjima u svetu mode u kulinarstva, postoji sve veća potreba za prevođenjem italijanskog jezika u razne svrhe.

 

Naši prevodi čuvaju vreme i novac

 

Sudski tumac za italijanski Beograd - Sudski prevodilac za italijanski jezik. Pored besplatne procene, možete iskoristiti i uslugu besplatne isporuke prevoda. Naši prevodi ne zahtevaju velika novčana sredstva jer su jedni od najjeftinijih na tržištu. Besplatna dostava prevedenih dokumenata se vrši na svim beogradskim opštinama: Novi Beograd, Zvezdara, Savski venac, Zemun, Dorćol, Karaburma, Dedinje, Čukarica, Banovo brdo, Konjarnik, Mirijevo, Voždovac, Batajnica, Palilula, Senjak, blokovi itd. Prevodilačka Agencija Popović - Sudski tumači nalazi se u Zemunu, Hercegovačka 38a. 011 37 31 734, 064 12 40 813. Pozovite nas!