Prevodilačke usluge i saradnja

prevodilačke usluge i saradnja

Pored naših stalno zaposlenih sudskih tumača za engleski jezik, nemački, francuski, španski i italijanski, sarađujemo sa honorarnim sudskim tumačima i prevodiocima kao i vodećim prevodilačkim agencijama. Pružamo usluge sudskog tumačenja i prevođenja za kineski, slovenački, švedski i mnoge druge jezike, odnosno možete nam se obratiti za usluge prevođenja za većinu svetskih jezika. Pri odabiru saradnika strogo vodimo računa da ispunjavaju visoke kriterijume naše agencije, da prevodi budu stručno, precizno i razumljivo prevedeni u duhu jezika i terminologije. S tim ciljem za saradnike biramo isključivo proverene prevodilačke agencije poput ABC prevodi i iskusne prevodioce za koje smo sigurni da će ispuniti željene rokove i visoka očekivanja naših klijenata. Oni su profesionalci, imaju veliko iskustvo i izvrsno poznavanje jezika. Ostvariće maksimalan učinak potpunim razumevanjem materije koja se prevodi.

 

Reference naše prevodilačke agencije

 

Mi i dalje uspešno držimo vodeću poziciju kada je u pitanju prevođenje svih vrsta dokumenata. Snažne reference naših klijenata kao što su OEBS, NIS, TO zapadne Srbije, Erste, Luka Beograd, Bayer, Narodno pozorište i mnoge druge firme i institucije to i dokazuju. Vršimo profesionalne usluge prevođenja jezika (pismeno, lektorisanje i sudski prevodi), sve na jednom mestu - za ono što tražite i što drugi traže od vas, mi vam možemo izaći u susret i ponuditi profesionalnu uslugu prevođenja i lektorisanja. Tu smo da uspostavimo zajedničku komunikaciju jer govorimo vašim jezikom. Predstavite se celom svetu u najboljem svetlu i pokažite profesionalnost uz našu malu pomoć kako u privatnom tako i u poslovnom poduhvatu. Uštedećemo vaše dragoceno vreme i obavićemo poslove umesto vas onako kako vi želite, a vaše je samo da nam poklonite poverenje koje ćemo na najbolji mogući način opravdati. Prevodilačka Agencija Popović je prevodilački centar koji nudi usluge pismenog prevođenja i lektorisanja svih vrsta dokumenata, sa overom ili bez overe sudskih tumača. Od samog početka nastojimo da ponudimo najširi spektar prevodilačkih usluga prevođenja sa stranih jezika na maternji jezik i obrnuto.

 

Odličan kvalitet usluge, niske cene i korektan odnos sa klijentima je ono što nas izdvaja.

 

Koristimo najsavremeniju opremu, uključujući najmoderniju kompjutersku tehnologiju radi što boljeg formatiranja svih vrsta tekstova. Konstantno analiziramo i revidiramo naše usluge kako bismo osigurali temeljitost, razumevanje, jezički balans i raznovrsnost u našem radu. Mi razumemo važnost svakog posla pojedinog klijenta i ne pravimo razliku između "velikih" i "malih" jer kod nas svi imaju jednak prioritet te zbog toga uživamo ogromno poverenje i upravo zbog toga smo prevodilacka agencija br. 1 za prevođenje u Beogradu i Srbiji. O tome koliku važnost pridajemo svakom našem klijentu najbolje govori činjenica da su fizička lica, kao i zastupnici mnogih firmi, organizacija i institucija upravo nama ukazali poverenje u prevođenju potrebnih dokumenata. Takođe, s obzirom na to da pružamo veliki broj prevodilačkih usluga, rado ćemo vam pomoći da se odlučite upravo za onu opciju koja vama najviše odgovara. To nije sve, budite sigurni da smo agencija sa najpovoljnijim cenama u Beogradu.