Prevodilac i sudski tumač za nemački

Sudski prevodilac za nemački

Vršimo usluge prevođenja svih vrsta dokumenata i tekstova za nemački jezik, sa overom sudskog tumača ili bez overe. Garantujemo vrhunski kvalitet usluge u svim oblastima prevođenja. Naši zaposleni su diplomirani filolozi i ovlašćeni sudski prevodioci sa pečatom nadležnog suda u Beogradu. Vršimo usluge prevođenja i sudskog tumačenja za fizička i pravna lica sa nemačkog jezika na srpski jezik i sa srpskog jezika na nemački jezik. U sklopu usluge nudimo besplatnu procenu i besplatnu dostavu dokumenata. Prevodimo i overavamo opšte tekstove, lična dokumenta, diplome, svedočanstva, potvrde, stručne tekstove iz raznih oblasti kao što su bankarstvo, ekonomija, pravo, finansije, medicina itd. Kada vam je potreban brz, precizan prevod, naši prevodioci su uvek spremni da vam pomognu. Ceo proces usluge počinje pregledanjem, prilagođavanjem i revidiranjem dokumenta. Dokument se prevodi, formatira i lekturiše. Ceo proces vodićemo profesionalno kako bi vaš prevodilački projekat bio savršena interpretacija originala. Klijentima uvek dodeljujemo namenski odabranog prevodioca u zavisnosti od specijalizovane oblasti koja se prevodi. On će u svakom trenutku obezbediti ažurnost na vašem projektu. Na primer, ako vam je potreban prevod dokumenata u oblasti prava, mi ćemo uposliti sudskog tumača koji je specijalizovan za oblast prava. Obezbedićemo vam prevodioca koji je iskusan i u potpunosti kvalifikovan, sa najmanje 20 godina radnog iskustva.

 

Tražite profesionalne prevodilačke usluge za nemački jezik?

 

Usluge prevođenja dokumenta obavljaju kvalifikovani i iskusni prevodioci koji će se potruditi da svi dogovoreni rokovi budu ispunjeni. Izaberite nas, kao renomiranu i iskusnu agenciju za prevođenje jezika. Naš široki dijapazon prevodilačkih usluga, predan rad na svakom projektu i uspeh pružanja preciznih usluga prevođenja dokumenta, čine nas vodećom prevodilačkom agencijom u Srbiji. Nudimo profesionalne prevode dokumenta, finansijske prevode, marketinške, pravne, medicinske, tehničke i ostale prevode – dostupno i brzo. Naši iskusni sudski tumači za nemački jezik će prevoditi materijal brzo i stručno, a po potrebi će sarađivati sa vama kako bi osigurali pružanje savršenih rezultata - ispravnost terminologije i tačnost završnog prevoda. Naš cilj je da uvek prevodimo tačno i na vreme, verno prenoseći smisao originala, koncentrišući se na smisao poruke. Naši su prevodi visokog kvaliteta, a ponosimo se brzom uslugom i konkurentnim cenama sa dodatnim besplatnim uslugama kao što je mogućnost besplatne dostave prevedenih dokumenata.

 

Sa više od 100 miliona govornika, nemački jezik je najznačajniji jezik u zapadnoj Evropi

 

Zanimljivosti i istorija - nemački jezik (Deutsch) je jedan od jezika zapadne grupe germanskih jezika. Spada među najveće svetske jezike. To je maternji jezik najvećeg broja stanovnika Evropske unije. Nemačkim jezikom se govori u Nemačkoj, Lihtenštajnu i Austriji, u Švajcarskoj, u provinciji Južni Tirol u Italiji, istočnim delovima Belgije i u graničnim delovima Danske. U Luksemburgu, kao i u francuskim oblastima Alzas i Lorena starosedeoci ovih oblasti govore različitim nemačkim dijalektima, dok je deo stanovništva ovladao standardnim nemačkim. Male zajednice koje govore nemačkim jezikom opstale su u Rumuniji, Češkoj, Mađarskoj, Rusiji, Kazahstanu i Poljskoj. Masivne emigracije stanovništva nemačkog porekla iz ovih zemalja u Nemačku smanjile su broj govornika u ovim zajednicama. Najveće zajednice izvan Evrope u kojima se govori nemački jezik nalaze se u Sjedinjenim Američkim Državama u koje su migrirali milioni Nemaca u poslednjih dvesta godina; ali većina njihovih potomaka ne govori nemacki.