011 / 373-17-34


Dostava prevoda

Šta Vam je najbitnije pri korišćenju prevodilačkih usluga?
Kvalitet prevoda
Poštovanje rokova
Pristupačne cene
Ljubaznost osoblja
Rezultati

Newsletter


PREVODILAC

Naši profesionalni prevodioci su osobe sa stručnim lingvističkim sposobnostima da prevedu strane jezike u maternji i maternji u strane jezike. Proces prevodjenja sa jednog jezika na drugi može biti veoma kompikovan i u nekim oblastima traži posebno znanje iz predmetne oblasti. Svi naši prevodioci su eksperti u različitim oblastima. Njihov rad osigurava kvalitet prevoda, ispravnu terminologiju, gramatiku i strukturu rečenica. Obezbedićemo vam stručne prevode sa engleskog na srpski jezik i sa srpskog na engleski jezik iz svih oblasti uz garantovanje visokog kvaliteta i u dogovorenom roku. Pored engleskog, francuskog, italijanskog, nemačkog i španskog jezika, mi vam možemo obezbediti prevodioce i sudske tumače za veliki broj svetskih jezika.

Uspostavili smo komunikaciju s mnogim domaćim i stranim firmama, ministarstvima, poslovnim subjektima i bankama, na obostrano zadovoljstvo. Obostrano je pošto nam se klijenti nakon početne saradnje s poverenjem vraćaju, a to je i dokaz zadovoljstva i profesionalnosti s kojom smo im obavili uslugu.

Naš saradnik je profesor jezika sa završenim Filološkim fakultetom ili fakultetski obrazovani stručni prevodilac sa višegodišnjim radom u struci. Svi su oni profesionalci u poslu s kojim se bave. Naši prevodioci su specijalizovani za odredjene oblasti. Prevedeni tekstovi se naknadno pomno pročitaju i usklade s duhom jezika na koji su prevedeni, tako da se dobije najbolji kvalitet prevoda. U svrhu postizanja kvaliteta prevoda, osim stručnih prevodilaca, često koristimo i usluge naših saradnika s kojima smo izgradili odličan poslovni odnos. U naše usluge spadaju prevodjenja dokumenata sa ili bez overe sudskog tumača, prevodjenje opštih stručnih tekstova kao što su finansije, ekonomija, pravo, tehnika ili medicina...Takodje nam se možete obratiti i za prevodjenje internet stranica.

Garantujemo da će svi naši prevodi biti stručno, razumljivo i precizno prevedeni i u duhu terminologije teksta. Strogo vodimo računa da prevodi biti završeni u dogovorenom roku i uz strogu poverljivost podataka. S ciljem da zadovoljimo visoka očekivanja naših klijenata zaposlili smo isključivo odgovorne prevodioce koji su se već uspešno iskusili u poslovima prevodjenja.Takodje vam garantujemo profesionalan odnos prema poslu i maksimalno korektan odnos sa vama, kvalitet i stručnost ponudjene usluge, strogo pridržavanje dogovorenih rokova za završetak prevoda, veoma razumnu cenu naših usluga i poverljivost vaših poslovnih informacija kao i veliko iskustvo i stručnost u prevodjenju.

Vršimo prevodjenje svih vrsta tekstova

Naša agencija za prevodjenje i sudsko tumačenje koristi isključivo prevodilačke usluge prevodilaca specijalizovanih za odredjena područja kao što su finansije, bankarstvo, pravo, tehnika, medicina, opšti tekstovi itd. Na zahtev klijenta, radi se i lektura teksta. Izvorni govornik naknadno pročita prevedeni tekst i uskladi tekst s duhom jezika na koji je preveden tako da se dobije najviši kvalitet prevoda. Vršimo prevodjenje opšteg teksta, stručnog teksta, medicinskog teksta, tehničkog teksta, prevodjenje knjiga, internet stranica, filmova, prevodjenje ličnih dokumenata itd.

Možete nam se obratiti za sve usluge prevodjenja jer naše prevode rade visokoobrazovani profesionalci, koji su specijalizovani za odredjena stručna područja. Mi držimo do beskompromisno profesionalnog stava našeg poslovanja kojim ćemo nastojati da zadržimo svakoga klijenta koji nam se obrati. Možete da zatražite referencu ili naš prevod iz nekog od stručnih područja i mi ćemo vam rado dostaviti neke naše primere. Spremni smo da naš prevod prilagodimo vašim zahtevima i vašoj terminologiji. Bilo gde da se nalazite dovoljno je da nam dostavite svoje materijale bilo mailom, faxom ili poštom ili da nas nazovete i kažete koji je rok završetka prevoda, a mi ćemo vam u kratkom vremenskom roku napraviti procenu vrednosti prevoda. Prihvatite li ponudjene uslove, mi počinjemo s radom. Koristimo prednosti današnje tehnologije (računara, interneta, e-maila, SMS-a), možete doći lično u naše kancelarije, a takodje možemo doći do vas da preuzmemo dokumenta. Spremni smo da vam dostavimo prevod formatiran po vašoj želji. Takodje smo fleksibilna firma spremna na dogovore kako bi izašli u susret svim našim klijentima bilo da se radi o rokovima plaćanja ili popustima. Nudimo popust na osnovnu cenu prevoda   za naše stalne partnere i na veći broj strana. Svi naši prevodioci imaju dugogodišnje iskustvo, izvrsno poznavanje jezika i potpuno poznavanje materije koji se prevodi. Mi smo članovi Udruženja stručnih prevodilaca u Beogradu. 

Vaš prevodilački tim !