011 / 373-17-34


Dostava prevoda

Šta Vam je najbitnije pri korišćenju prevodilačkih usluga?
Kvalitet prevoda
Poštovanje rokova
Pristupačne cene
Ljubaznost osoblja
Rezultati

Newsletter


EKSTRA POPUST OD 10 % za engleski jezik

Vršimo prevodilačke usluge i overu stalnog sudskog tumača

Želeći da ostvarimo što bolje poslovne kontakte odlučili smo da uvedemo specijalan popust od 10 % za sve naše korisnike. Da bi se ostvario popust potrebno je da se učlanite u "Newsletter" (Vesti). Tabela za učlanjenje se nalazi na svim stranama sajta sa leve strane, dole. Kada upišete Vaše ime i e-mail već ste ostvarili pravo na popust. Jednostavno, zar ne? Više informacija o uslugama agencije možete naći na početnoj strani sajta.

Kakva je korist od dobijanja vesti na e-mail? Vremenom ćete na ovaj način ostvariti još veće benificije. Bićete nam uvek na prvom mestu. Saznaćete na koji način možete ostvariti još veće popuste. Dobijaćete vesti na Vaš e-mail jednom nedeljno i budite uvereni da će biti veoma zanimljive. Vesti ili blog čini niz hronološkog unosa teksta. U našem blogu imate mogućnost da aktivno učestvujete u komentarisanju nekog zanimljivog sadržaja ukoliko to želite.

Daćemo vam jedan primer vesti :

Povodom godišnjice osnivanja Prevodilačke Agencije Popović odlučili smo da svim našim klijentima odobrimo popust od 30% u trajanju od 10 dana.

Ili primer zanimljivih vesti:

Google piše pesme! Na stanici Google Poetic mogu se pronaći najnovije Googl-ove pesme. Nije reč o šali, stvarno piše pesme na osnovu ponudjenih sugestija koje Google nudi prilikom pretraživanja. Ako ne verujete posetite pomenutu stranicu i ukucajte neke reči, na primer: zašto, kako itd....naravno na engleskom jeziku i dobićete zanimljivu pesmu. Blog je u poslednje vreme široko rasprostranjen način komunikacije na internetu i u našem slučaju omogućava povezanost sa klijentima putem raznih diskusija i pruža mogućnost da svako na svoj način iskaže svoje mišljenje o zadatoj temi.

Kako uštedeti novac na prevodilačkim uslugama?

Danas se bez prevodjenja ne može zamisliti ni jedna ozbiljnija poslovna aktivnost, a naročito kod uspešnih poslovnih subjekata koji svoje poslovanje šire na strana tržišta. Prevodjenje, kao i svaka usluga, iziskuje i vreme i novac. Srednja i velika preduzeća često ulažu veliki novac kako bi platili prevodjenje svojih marketinških materijala, lokalizaciju priručnika i uputstava i sl. U svemu tome postoji način da se uštedi značajan novac bez opadanja kvaliteta usluge koju pruža naša prevodilačka agencija. 

Ušteda od nekoliko desetina hiljada dinara godišnje

Velika kompanija koja godišnje na usluge prevodjenja potroši oko 300.000 dinara, odnosno godišnje ima zahtev za nekoliko velikih projekata, može uštedeti oko 60 000 dinara ako sa našom agencijom potpiše ugovor o saradnji, ili jednostavno zatraži popust na osnovu dužeg partnerstva..

Naša agencija će vam pružiti najveći mogući kvalitet prevoda i u procesu pregovaranja sniziti svoje cene ako se odlučite da budete naš stalni klijent. U prevodilačkoj agenciji Popović već se nude popusti od 10 do 15%, a klijenti koji se odluče za stalnu saradnju mogu dobiti i veći popust. Takodje, velika ušteda na prevodima odnosi se i na kvalitet samih prevoda naše agencije. Na tržištu prevoda mogu se naći razne prevodilačke agencije koje ponekad nude nešto niže cene prevodilačkih usluga.

Kvalitet takvih prevoda obično nije dobar jer se temelji na radu uglavnom neiskusnih prevodilaca. Takvi prevodioci neće uložiti adekvatan trud kako bi se potrudili da kvalitet prevoda bude besprekoran i u duhu jezika, jer za to prosto nisu ni motivisani niti plaćeni. Nekvalitetan i površan prevod koji ste jeftino platili može vas na kraju skupo koštati. Ako ste ga naručili u poslovne svrhe ovo može imati nesagledivo loše posledice za vaše poslovne projekte.