011 / 373-17-34


Dostava prevoda

Šta Vam je najbitnije pri korišćenju prevodilačkih usluga?
Kvalitet prevoda
Poštovanje rokova
Pristupačne cene
Ljubaznost osoblja
Rezultati

Newsletter


SUDSKI TUMAČ I PREVODILAC ZA ŠPANSKI JEZIK

Vršimo usluge prevodjenja i sudskog tumačenja sa španskog na srpski jezik i sa srpskog na spanski jezik sa overom sudskog tumaca ili bez overe


Naši sudski tumači i prevodioci za španski jezik su diplomirani filolozi i članovi Udruženja naučnih i stručnih prevodilaca. Prevodimo i overavamo raznu dokumentaciju - izvode iz matičnih knjiga, uverenja, obrasce, formulare, diplome, svedočanstva, ugovori, potvrde, rešenja, izjave, odluke, molbe, sertifikate, itd. Vršimo i prevodjenje raznih dokumenata za firme - tehnička dokumentacija, ugovori, sertifikati, standardi, atesti, osnivanje firmi, tenderi, korespodencija, registracija firmi itd.
Tim vrhunskih sudskih tumača i prevodilaca za Vas obavlja usluge prevodjenja, izadvanja overenih i neoverenih prevoda, kao i lekture i korekture svih vrsta dokumenata. Pored ovih usluga sve prevode dostavićemo Vam besplatno na željenu adresu, na teritoriji opštine Beograd, poštom ako ste u inostranstvu.
 
 
Prevodi sa overom sudskog tumača ili službeni prevodi, često su potrebni kod prevodjenja službenih dokumenata kao što su ugovori, rešenja, presude, razne potvrde, izvodi iz matičnih knjiga, lične karte ili pasoši, razna dokumentacija itd. Naša prevodilačka kancelarija pruža profesionalne usluge prevodjenja sa španskog jezika na srpski jezik i sa srpskog jezika na spanski jezik. Naši prevodioci i su visokoobrazovani stručnjaci, specijalisti za pismeno prevodjenje, lektorisanje srpskog i španskog jezika i vrhunski stručnjaci iz raznih oblasti, sa dugogodišnjim iskustvom prevodilačkog rada. Specijalizovani smo za prevodjenje svih vrsta dokumenata i tekstova.
Prevodilačke usluge 

ISKUSNI SUDSKI TUMACI ZA SPANSKI JEZIK

Imamo stalne sudske tumače za španski jezik koji poseduju znanje i iskustvo za sve potrebne resurse. Oni pružaju garanciju da će u svakom trenutku odgovoriti na sve vaše zaheve u pogledu stručnosti, kvaliteta prevoda i zadatih rokova. Garantujemo kvalitet, preciznost i stručnost prevoda uz finansijski prihvatljive uslove, uz potpunu poverljivost podataka. Pružamo vrhunske usluge prevođenja po pristupačnim cenama više od 12 godina. Bez obzira da li se prevodi mali ili veliki dokument, naša prevodilačka agencija je najbolja opcija za sve vaše zahteve. Naš tim visoko stručnih prevodilaca ima veliko iskustvo u pružanju prevoda svih vrsta dokumenata. Sa nama možete biti apsolutno sigurni da će vaš dokument biti preveden u potpunosti i precizno. Pružamo usluge prevodjenja i sudskog tumačenja odnosno prevode koje izradjuje tumač španskog jezika.

Duboko razumevanje španskog jezika i kulture je neophodno u poslovima prevođenja, a naročito ako je potrebna lokalizacija prevoda, odnosno određeni dijalekt. Svi naši projekti uključuju lektruru i korekturu tekstova bez dodatnih troškova. Nudimo vrhunski kvalitet, brze, precizne i pouzdane usluge, konkurentne cene bez ugrožavanja kvaliteta, popuste za veći broj strana i besplatnu dostavu prevedenih dokumenata na željenu adresu na teritoriji opštine Beograd. Ako ste van Beograda, prevedeni materijal dobićete poštom takodje potpuno besplatno.Više informacija o prevodima i uslugama sudskih tumača za spanski jezik koje Vam agencija može ponuditi. Vaše je samo da ostvarite kontakt, a sve ostalo je naša briga.

Spanski jezik je treći po broju govornika u svetu. Ovaj jezik ima najveću stopu porasta broja govornika u svetu i po tome je prestigao engleski jezik. Posle kineskog, on je najrašireniji jezik u svetu.

Sudski tumači za španski jezik su lica sa visokim stručnim obrazovanjem i ovlašćeni su za izdavanje overenog prevoda dokumenata, svojim pečatom i potpisom garantuju da je prevedeni dokument verna kopija originala.