011 / 373-17-34


Šta Vam je najbitnije pri korišćenju prevodilačkih usluga?
Kvalitet prevoda
Poštovanje rokova
Pristupačne cene
Ljubaznost osoblja
Rezultati

Newsletter


Besplatna dostava prevedenih dokumenata
26.04.2013  |  Komentari: 2

Prevodi sa overom ovlašćenog sudskog tumača i prevodi bez overe. Nudimo razne popuste za klijente. Možete iskoristiti besplatnu uslugu dostave prevoda na celoj teritoriji Srbije. Naša kancelarija se nalazi u Hercegovačkoj ulici 38a u Zemunu, ali ako Vam je to daleko naša kurirska služba će Vam besplatno dostaviti dokumenta ako se nalazite na teritoriji opštine Beograd. Van Beograda prevode šaljemo poštom. Potrebno je da pozovete neke od brojeva telefona koji se nalaze na kontakt strani. Ovo je samo početak akcije, čekaju vas brojna iznenadjenja. Prijavite se u polju "Newsletter" koji se nalazi na početnoj strani našeg sajta i ostvarićete popust od 10% za prevode sa engleskog na srpski i sa srpskog na engleski jezik.

Zanimljivosti o jezicima...

Naučnici su merili mozgove grupi studenata pre i nakon perioda od nekoliko meseci tokom kojeg su studenti trebali intenzivno da uče kako bi naučili i dobro govorili jezik koji pre uošte nisu poznavali, na primer arapski ili ruski.

Osim ove grupe studenata koji su učili nove jezike, posmatrana je još jedna, kontrolna grupa studenata, koji su takodje internzivno učili, ali ne strane jezike već neko drugo gradivo.

Magnetskom rezonancom je utvrdjeno da su se grupi studenata koja je učila strane jezike povećali odredjeni delovi mozga! Ti delovi mozga su smešteni u hipotalamusu i moždanom korteksu, a reč je o moždanim centrima koji upravljaju procesima učenjima i prostornom navigacijom.

Johan Martensson, jedan od naučnika koji je učestvovao u posmatranju, izjavio je: “Iznenađeni smo činjenicom da su se različiti delovi mozga razvijali različitim stepenima, zavisno od toga koliko su studenti uložili truda na nauče strani jezik. Iz svega možemo zaključiti da je učenje stranih jezika odličan način da se mozak razvija i održi budnim.”

Srdačan pozdrav, Prevodilačka Agencija Popović.

« BackKomentari


Napiši komentar
Nevena
24.09.2014 09:20
Iskoristila sam mogućnost dobijanja popusta za overu prevedenih dokumenata tako što sam se prijavila u "Newsletter". Pozdravljam akciju.
Đurđa
18.04.2015 12:10
Overene prevode sam dobila na kućnu adresu besplatno. Zahvaljujem zaposlenima u prevodilačkoj agenciji Popović.


Ime i prezime
Komentar